TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Adamaris SRL poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni și condiții".1. INFORMAȚII PERSONALE

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte și complete. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Adamaris SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Dacă vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră.2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către Adamaris SRL pentru confirmarea comenzilor și livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul Adamaris SRL, iar dacă dumneavoastră veți solicita, vor fi utilizate și pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Adamaris SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Adamaris SRL.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Adamaris SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră transmisă la adresa str. Marasesti, nr.36A, Suceava se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date - și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Adamaris SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere Adamaris SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere Adamaris SRL să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere Adamaris SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere Adamaris SRL să înceteze expedierea de mesaje promoționale solicitate inițial în mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@expertmusic.ro;
 5. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.expertmusic.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.expertmusic.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.expertmusic.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA LEGALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.3. COPYRIGHT

Adamaris SRL declară pe propria răspundere faptul că întreg conținutul de pe site-ul său www.expertmusic.ro este original și că toate resursele folosite (imagini de produs, specificații, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producători, furnizor etc.), fără să încalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, www.expertmusic.ro va pune la dispoziție adresa de e-mail office@expertmusic.ro. Întregul conținut al site-ului www.expertmusic.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Adamaris SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Adamaris SRL a oricăror elemente enumerate mai sus va fi pedepsită conform legilor în vigoare.4. ACCESUL LA SITE

Adamaris SRL garantează oricărui utilizator accesul în interes personal pe acest site. Adamaris SRL declară pe proprie răspundere că interzice în mod explicit și va interzice prin orice mijloace tehnice și legale aflate la dispoziția sa: descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a site-ului www.expertmusic.ro, reproducerea parțială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informațiilor din site în orice manieră, în scopuri comerciale sau contrare oricăror interese ale Adamaris SRL, proprietarul de drept și de fapt al site-ului www.expertmusic.ro.5. DESCRIEREA PRODUSELOR

Adamaris SRL declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate și oferite de producătorul lor, în limita stocului disponibil. Cumpărătorii sunt de acord în mod expres că produsele originale cumpărate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

Adamaris SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc în orice moment a tuturor produselor prezentate. Adamaris SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume plătite de orice cumpărător în avans - fără a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de către Adamaris SRL în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 zile, în cazul în care Adamaris SRL nu poate onora comanda confirmată.

Cu acordul consumatorului, Adamaris SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate și preț echivalente cu cele solicitate inițial, în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar, se va recurge la rambursarea de către Adamaris SRL a sumei plătite de către consumator în termen de maxim 30 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără ca să creeze obligații contractuale; cu toate precauțiile luate de Adamaris SRL, produsele livrate pot diferi ușor de imagini în ceea ce privește culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz în care orice cumpărător poate renunța la achiziție. Adamaris SRL declară faptul că toți producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.expertmusic.ro - și-au rezervat dreptul să modifice specificațiile tehnice și comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanții mărcilor respective în România. Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realității în momentul introducerii lor în website. Adamaris SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau modificări apărute.

Adamaris SRL nu își asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora - și își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii Internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător.

Adamaris SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina producătorului, importatorului și service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorii noștri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei Adamaris SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Adamaris SRL de la acest client.

Adamaris SRL nu este răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Adamaris SRL a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 1. posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
 2. utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
 3. accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului.
 4. declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
 5. orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Adamaris SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment întreg conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.6. PREȚURI

Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei și includ TVA. Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul www.expertmusic.ro. În lipsa unei mențiuni, prețurile pot fi oricând modificate. De asemenea, prețurile pot suferi modificări zilnice, în funcție și de evoluția cursului valutar anunțat de Banca Națională a României.

Toată oferta și toate promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

Prețurile produselor pot fi modificate, chiar daca a fost plasată o comanda pentru acele produse, consumatorul urmând să fie înștiințat despre aceasta modificare.7. LIVRAREA PRODUSELOR

Adamaris SRL își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii; la livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de Adamaris SRL.

Adamaris SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Adamaris SRL care includ: indisponibilitatea la producător, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa mentionață, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

Adamaris SRL își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.8. GARANȚIA PRODUSELOR

Garantia produselor achizitonate din magazinul ExpertMusic cat si de pe site-ul www.expertmusic.ro, conform legii, este de 2 ani de zile de la data cumpararii. Produsele sunt noi in ambalaje originale.

NU se acorda garantie pentru produsele consumabile: pene, fete de toba, bete de toba, cabluri, mufe, stative, corzi si alte produse asemanatoare.

NU se acorda garantie, chiar daca in dreptul produselor se specifica termenul de garantie:

 • parti mobile ale difuzoarelor;
 • lichidele de orice fel;
 • becuri/lampi;
 • fetele de toba;
 • corzile de chitara;
 • bobine;
 • filtrele celon;
 • cabluri;
 • microfoanele descentrate datorita socurilor (scapate din mana);
 • cinele, pene, corzi;
 • cutiile de rezonanta ale instrumentelor, crapate in urma loviturilor;
 • piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente;
 • gaturile instrumentelor cu corzi, curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica);
 • in general orice tip de consumabile.Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor.

Lipsa ambalajului original

Produsele se prezinta in unitatile service in ambalajele originale insotite de toate accesoriile care au fost incluse.Defectiunile provocate de calitatea curentului

In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in unitatea service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost.

Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu un consum mare de energie.

Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48V, nu beneficiaza de garantie.Defectiuni provocate de suprasolicitari

Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.

Interventia neautorizata

Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitatile neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor.Echipamente utilizate necorespunzator

Echipamentele utilizate in discoteci, cluburi, etc., care sunt adise in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati un intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor.

IMPORTANT:
OFERTELE PRODUSELOR NU SUNT VALABILE DACA NU CONTIN SEMNATURA, STAMPILA SI DATELE DE IDENTIFICARE A ANGAJATULUI CARE A INTOCMIT OFERTA. PENTRU CONFIRMAREA OFERTELOR VA RUGAM SA NE CONTACTATI PRIN E-MAIL SAU LA NUMERELE DE TELEFON AFISATE.

Produs adaugat in lista de dorinte