Ce este S.I.C.A.P.?

S.I.C.A.P este platforma publică de achiziții publice, (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice) care înlocuiește SEAP.

Site-ul oficial al Sistemului informatic colaborativ pentru achizițiilor publice S.I.C.A.P este www.e-licitatie.ro, operat de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR)

Potrivit legii, toate autoritățile contractate sunt obligate să se înscrie în S.I.C.A.P. și să publice anunțurile de intenție, participare și atribuire pentru procedural proprii. Până în 2018 ponderea contractelor de achiziție publică atribuite electronic trebuie să ajungă la 100%, adică cu ajutorul unei platforme precum SICAP sau echivalent.

Toate produsele afisate pe situl nostru www.expertmusic.ro sunt/pot fi disponibile pentru comanda si prin SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice).

    Ne mandrim ca suntem inregistrati si in SICAP. Orice produs din magazinul online pe care doriti sa-l procurati este/poate fi disponibil pentru comanda si prin platforma SICAP de achizitii publice si licitatii electronice. Trebuie doar sa discutam inainte pentru a intelege/recomanda solutia cea mai buna si a afla cantitatea de materiale si echipamente dorita, iar de restul ne ocupam noi.

    Daca reprezentati o institutie publica, unitate militara, primarie, prefectura, regie autonoma, gradinita, scoala, liceu, facultate/universitate, muzeu, alta forma de companie detinuta de stat, daca participati in licitatii unde aveti nevoie de transparenta in achizitiile publice, va putem ajuta cu identificarea produselor care va intereseaza in SICAP. Mai mult, pentru astfel de achizitii prin SICAP avem deschis si cont in Trezorerie.

    Pentru orice intrebari referitoare la achizitii de produse sau echipamente prin SICAP va rugam sa contactati un reprezentat al SC ADMARIS SRL la office@expertmusic.ro sau telefoanele 0330.804.933 / 0744.800.750. Impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

DATE DE IDENTIFICARE:

S.C. ADAMARIS S.R.L.

Nr. reg. com.: J33/178/1999

CUI: RO11747177

Produs adaugat in lista de dorinte