Hercules DJ Learning Kit MK2
Hercules DJ Learning Kit MK2
Hercules DJ Learning Kit MK2
Hercules DJ Learning Kit MK2
Hercules DJ Learning Kit MK2
Hercules DJ Learning Kit MK2

Hercules DJ Learning Kit MK2

4780949
1.059,00 lei
cu TVA

Hercules DJ Learning Kit MK2 este un kit all-in-one care acopera fiecare nevoie a unui DJ incepator. Include DJControl Inpulse 200 MK2, DJMonitor 32, HDP DJ45, doua optiuni de software pentru mixaj (Serato DJ Lite sau DJUCED) si acces la o librarie completa de melodii si tutoriale.


Credit module tbi bank 3.3.5

275.32 Lei x 4 rate

  • Hercules DJLearning Kit MK2 este setul complet pentru cei care vor sa se initieze in lumea DJing-ului. Acest kit include consola DJ Hercules DJControl Inpulse 200 MK2, usor de folosit si cu tutoriale integrate, perechea de monitoare DJMonitor 32 si castile de monitorizare HDP DJ45. In ceea ce priveste software-ul, acest pachet vine cu Serato DJ Lite si DJUCED, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege software-ul preferat pentru mixaj.
  • Caracteristica Beatmatch Guide ajuta la sincronizarea pieselor cu ajutorul ghidajelor luminoase amplasate sub fiecare jog wheel si alaturi de fiecare fader de tempo. Cu 8 paduri si 4 moduri (Hot Cue, Stems, FX, Sampler), ai la dispozitie o gama larga de a realiza tranzitiile intre piese.
  • In colaborare cu DJCoach.com, Hercules DJ extinde oferta tutorialelor de DJ-ing cu un curs video de cinci zile care exploreaza functiile noi ale DJControl Inpulse 200 MK2 in combinatie cu Serato DJ Lite. Aceste materiale sunt disponibile si pe canalul de YouTube Hercules DJ.
  • Cu un set atat de complet si o gama larga de caracteristici, Hercules DJLearning Kit MK2 este alegerea perfecta pentru orice incepator in arta DJing-ului.
Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte